El dilluns dia 26 de setembre l’Ajuntament de Son Servera reobrí la renovada seu de l’Associació de la Tercera Edat

L’Ajuntament de Son Servera va reobrir el dilluns horabaixa dia 26 de setembre, la renovada seu de l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera. Una reobertura molt esperada després de les obres de millora i reforma que si han dut a terme i després que, des de la pandèmia de la Covid-19 no s’haguessin pogut tornar a obrir. Per part de les autoritats van assistir a l’acte la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, la batlessa de Son Servera, Natalia Troya, la regidora de Gent Gran, Remedios Cañadas, el president de la Federació d’Associacions de Terceres Edats del Llevant, Joan Bibiloni i el president de l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera, Valentín Pizaro, juntament amb la resta de Junta Directiva i altres membres de la corporació municipal.
El renovat local va restar petit per acollir als nombrosos socis presents que no es volgueren perdre l’acte. Les autoritats cediren els seus llocs als socis, que feia dos anys que esperaven per a poder gaudir de les renovades instal·lacions.
La primera en el torn de parlaments va ser la batlessa de Son Servera, Natalià Troya, que encetà el seu parlament dient: “Volem agrair-vos la vostra paciència tots aquests mesos. Sabem que teníeu moltes ganes de tornar aquí, a ca vostra, i com sempre, heu estat un exemple de comportament”
Hi ha que dir que sa fet una bona reforma i han eliminat totes les barreres arquitectòniques que encara existien a la plaça i s’ha habilitat l’edifici amb un ascensor que connecta el centre de dia i la llar de gent gran amb el segon i el tercer pis on es troba una sala polivalent on es duen a terme diverses activitats. La batlessa recordà “que el centre de dia no disposava d’espai a l’aire lliure. Aquest ascensor permetrà que els usuaris puguin gaudir amb facilitat de la plaça i pujar-hi fàcilment. Era una necessitat»
També s’hi han adaptat els banys, i a més, a aquestes obres s’hi han de sumar actuacions de pintura i mobiliari que han permès pintar tot l’interior de l’edifici, pintar persianes i portes d’emergència o adaptar la decoració a la nova situació. Unes obres de remodelació i millora que han fet més fàcil l’accés a les persones usuàries i han dotat a l’edifici de més funcionalitat.
La reforma de l’espai i la plaça ha tingut un cost total de 350.636,03 euros, dels quals 270.857, 12 euros han estat subvencionats pel Consell de Mallorca en el marc de convocatòria de subvencions per dur a terme actuacions d’inversions de competència municipal i la resta, 79.778, 91 de fons propis de l’Ajuntament.
La regidora de la Gent Gran Renedios Cañadas va dir que «Des de l’àrea de Gent Gran estam compromesos amb les nostres Associacions de Majors, per això, totes les coses que es puguin fer en benefici seu i puguin col·laborar a millorar la seva qualitat de vida, les farem».
Seguidament es va cedir la paraula al president de les Terceres Edats del Llevant, Joan Bibiloni, que va felicitar a l’ajuntament per les reformes, i va convidar als socis a gaudir-hi de totes les activitats.
Per la seva part, la presidenta del Consell, Catalina Cladera va donar les gràcies a la gent gran pel seu esforç durant la pandèmia i convidar-los a participar de nou a les activitats programades per a ells.
El darrer en tancà el torn de parlaments va ser el nou president de la Tercera Edat de Son Servera, Valentín Pizaro, que informar als socis de les activitats programades i els horaris d’inscripció.
L’Acte de reobertura acabà amb un bon berenar per als socis i autoritats assistens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.