L’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor tornà obrir les portes

El dimecres dia 28 de setembre, l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor, que presideix Bernardino de Arriba, van reobrir el local de l’associació després de romandre tancades durant bastant de temps per les reformes i neteja que s’han fet al local. Entre les millors, s’ha habilitat una sala especial per a jugar el bingo, ja que hi ha una gran afició, tot i que no es juguen doblers. Amb la reforma el bar, la sala gran i la terrassa queda per el ball, i altres activitats que organitza l’associació.
A l’acte d’inauguració hi van assistir la regidora de la Gent Gran, Remedios Cañadas, la batlessa de Son Servera, Natàlia Troya, i regidors de l’equip de govern i de l’oposició. La regidora de la Gent Gran, Remedios Cañadas, va donar les gràcies als socis per la paciència durant les obres de millora, i la batlessa de Son Servera els va desitjar que pugin gaudir del reformat local, a més va afegir, que l’ajuntament està al seu servei. El president de l’associació Bernadino de Arriba, en nom dels socis va agrair a l’ajuntament les reformes.
Per cert, cal dir que les reformes han estat un encert, ja que han fet de l’espai un lloc més acollidor i funcional per a les persones usuàries del centre. La inauguració acabà amb un bon berenar pels socis assistents i autoritats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.