Restauració del retaule major de Sant Miquel de Son Carrió

Aquest 29 de setembre vàrem celebrar la missa solemne de Sant Miquel, patró de Son Carrió. Aprofitant l’avinentesa de la festa, es va beneir i inaugurar la restauració del retaule major del temple. A l’acte assistiren un bon nombre de fidels, les autoritats civils i les institucions que han participat directament en el projecte.

La missa la presidí, predicant un magnífic sermó, Mn. Francesc Vicens Gomila, en representació del Bisbat de Mallorca i en qualitat de vicari episcopal de patrimoni. Al final de l’acte religiós, hi hagué una sèrie de parlaments: el mateix vicari episcopal, Bel Busquets (vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de patrimoni), Antònia Reig (cap del Taller de Restauració del Bisbat de Mallorca), Margalida Blanquer (Associació de Veïnats de Son Carrió) i jo mateix, que vaig concloure l’acte.

Agraesc sincerament, en nom de la comunitat parroquial, a tots els que han fet possible la restauració d’aquest majestuós retaule, com també als col·laboradors de la parròquia, en particular a Toni, el sagristà. Però, en especial, donam les mercès al Consell de Mallorca per haver finançat íntegrament el projecte; sense aquest sufragi, hagués estat impossible que la nostra modesta parròquia hagués pogut dur endavant dita restauració.

Finalment, la nostra gratitud va dirigida als Mitjans de Comunicació de la Diòcesi de Mallorca, per haver realitzat un reportatge que s’emetrà aquest diumenge, i, en especial, als qui varen cobrir mediàticament l’acte: Joan Picornell i Magdalena Ordinas.

Mn. Jaume Mercant Simó, rector de Son Carrió

La consellera Bel Busquets i Mn. Francesc Vicens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.