Primer concert de la temporada 2022-2023 de la Banda de Música de Manacor amb «Toni Cuenca Trio»

Els convidats al primer concert de la temporada 2022-2023 “Jazz in Banda» , són “Toni Cuenca Trio”, format per Toni Cuenca al contrabaix, Agustín Aguilo al piano, i Toni Cuenca Jr. a la bateria.
El contrabaixista Toni Cuenca, és compositor i productor musical, nascut a Barcelona, i va estudiar guitarra al conservatori de Sabadell i contrabaix al conservatori de Palma de Mallorca.
Ha tocat i gravat amb les primeres figures del jazz mundial com Paco de Lucía, Concha Buika, Peter Erskine, Alex Acuña, Gary Willys, Tete Montoliu, Max Suñer, Jorge Pardo, Chano Domíngue.
Ha escrit obres simfòniques per a solistes com Maria del Mar Bonet, Paco de Lucía, Concha Buika i Jorge Pardo, i ha estat solista amb la simfònica de Balears.
Com a director d’orquestra, ha estat al capdavant de la Presidential Symphony Orchestra of Turkey, l’Orquestra Simfònica de Istanbul, l’Orquestra Simfònica de Sofia, l’Orquestra Simfònica de Girona, etc.
El concert serà molt variat, amb temes de jazz amb ritmes frenétics, balades precioses i comptarà amb la presència de solistes i cantants convidats. I com no del trío de jazz “Toni Cuenca Trio” que es lluira amb el baix eléctric, batería i piano.
Serà un concert amb molta música swing i jazz que de segur vos agradarà, ja que el director Eduardo Bernábeu i tots els músics han preparat amb molta d’il·lusió aquest primer concert de la nova temporada.
El concert serà el 12 d’octubre, a les 19h a l’Auditòri de Manacor. Preu: 6€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.