Presentat a Manacor el darrer llibre de Vicente Castro “El caso Luppo”

Divendres passat a S’Agrícola de Manacoar es va presentar «El caso Luppo» el darrer llibre que ha escrit Vicente Castro. Varen intervenir en la presentació, a més de l’escriptor, la documentalista Pilar Morey i l’autor del pròleg Rafael Gabaldón.

Vicente Castro ens presenta una novel·la policíaca ambientada en la Mallorca dels anys 70 del segle passat on el contraban de tabac estava a l’ordre del dia. L’autor ens narra la investigació per part de la Benemèrita de la mort d’un jove mariner trobat a la platja des Rajolí al llevant de Mallorca.

Com en tota novel·la policíaca hi ha una víctima, uns investigadors, unes pistes, uns sospitosos i també una realitat social. Amb tots aquests elements Vicente Castro aconsegueix crear un clima d’intriga que ens acompanya i sedueix al llarg de la lectura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.