Reunió del consell municipal d’esports

Reunió del Consell Municial d’Esports en l’inici de temporada

La setmana passada es va reunir el Consell Municipal d’Esports per tractar els temes esportius del municipi que afecten l’inici de la temporada esportiva.

Es va parlar de les subvencions esportives tant en l’àmbit individual com en l’àmbit d’entitats, amb una destinació econòmica de 40.000 €. Les bases es duran a aprovació en el pròxim plenari que se celebrarà el dia 20 d’octubre.

Per altra banda, també es va parlar de la bona acollida de les activitats esportives municipals on s’hi han inscrit més de 400 nins i nines.

Damunt la taula també es va proposar l’organització per part del club de ciclisme d’organitzar activitats per a la iniciació en un futur d’una escola de ciclisme, i en la mateixa línia es va proposar tornar a activar el calendari d’excursions i la trobada d’escoles llorencines, que per mor de la pandèmia havia quedat aturat.

Per parts dels agents esportius que hi van assistir es va presentar el calendari d’esdeveniments esportius organitzats per les diferents entitats pel pròxim any.

Finalment, també es va donar a conèixer la situació esportiva del municipi de la qual dins el primer trimestre del 202  el Consell de Mallorca dotarà al municipi pel que fa a instal·lacions esportives: a Sant Llorenç s’instal·larà un cal·listènia a la zona del pàdel, a Son Carrió un cal·listènia i elements bio saludables al parc i a Sa Coma una pista de skate al costat de la pista multiesportiva.

El consell municipal d’esports suposa un espai per debatre els temes esportius del nostre municipi entre tots els agents implicats i d’on sorgeixen noves idees, propostes i canvis que es duen a terme pel benefici de tots els residents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.