L’Associació de la Tercera Edat de Son Servera celebrà la tradicional Festa de les Verges

Després de dos anys sense celebrar la Festa de les Verges, el passat divendres horabaixa dia 21 d’octubre, més 200 persones de l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera, gaudiren dels típics bunyols en el dia de les verges.
El dia abans, de ben matí els socis i sòcies més experts, prepararen la part dels ingredients, i el matí del divendres, ja es posaren a elaborar uns de 2600 bunyols.
El capvespre la junta directiva va adequar el local per donar cabuda als nombrosos socis, que després d’una bona coca mallorquina, degustaren els bunyols, acompanyats d’un bon vinet i mistela com mana la tradició. Va pagar la festa l’associació, els socis no els costà res. La festa va acabar amb un ball, cançons, i molta alegria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.