La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Son Servera celebrà amb una paradeta el dia Internacional del Càncer de pit

La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Son Servera, que presideix Xisca Mas, va voler aprofitar el dia Internacional del Càncer de pit per fer conscienciació d’aquesta malaltia en el mercat setmanal de Son Servera.
Fou un animat matí on la gent s’aturava per col·laborar amb l’AECC, alguns explicaven la seva pròpia història en relació a la malaltia o la de persones properes.
En van posar a la venda diferents productes per recaptar fons i van resolt dubtes a totes les persones que sa aproparen a la paradeta.
Segons ens informà la presidenta, la campanya d’enguany “el rosa és més que un color” imprès en les samarretes, vol representar la lluita que cal contra el càncer de mama, especialment amb la prevenció i més investigació, que propicien resultats molt esperançadors. Les polseres elaborades per les voluntàries, es van exhaurir ràpidament,essent molt valorades per les persones que visitaren la paradeta.
L’Ajuntament com sempre va mostrar el seu suport i compromís amb l’AECC en especial des de la Regidoria de Sanitat, sempre al costat de causes com aquestes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.