Bona actuació dels Al·lots de Llevant, acabant la Diada manacorina amb un pilar de cinc, els segon de l’any

El passat dissabte 22 d’octubre, la colla castellera Al·lots de Llevant va celebrar la seva Diada. La plaça de sa Bassa va tornar ser la de les grans ocasions i el públic, força nombrós per cert, va tornar vibrar amb els castells verds.
Després d’un any de feina al local d’assaig i de descarregar molts de castells de sis, els Al·lots afronataven la Diada amb la idea de descarregar els primers castells de set pisos. I així va ser. Després d’entrar a plaça amb un pilar de quatre caminant, afrontaren el primer repte del dia, el quatre de set. El castell es va carregar amb facilitat, però va necessitar un poc de treball a la descarregada. Al final, però, primer castell de set a la butxaca.
La segona ronda va ser per al tres de set, castell que no va sortir tan còmode com el quatre i que es va descarregar amb certa dosi d’emoció. La tercera ronda va ser per al cinc de sis, el castell més tranquil de la jornada. Acabaren amb un pilar de cinc (el segon de l’any) i dos pilars de quatre simultanis.
El dissabte 29, els Al·lots de Llevant tancaran la temporada d’actuacions a Palma. Després descansaran dos mesos llargs i s’hi tornaran a posar a principis de febrer. Enhorabona a tots els castellers pels èxits de la temporada, sort pel proper diumenge i bones i merescudes vacançes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.