Els Al·lots de Llevant tancaren la temporada castellera a la plaça de Cort de Palma

Dia 29 d’octubre, els Al·lots de Llevant varen tancar la seva temporada d’actuacions a Palma; va ser a la plaça de Cort, l’escenari habitual de la diada dels Castellers de Mallorca.Les dues colles partiren en cercavila des de la plaça d’Espanya i feren una primera aturada a la plaça Major, on hi descarregaren un pilar de quatre. Un cop a davant l’Ajuntament palmesà, els Al·lots es presentaren al públic assistent amb un pilar de quatre molt lleuger. Després encadenaren tres castells de sis pisos: un tres de sis, un quatre de sis amb agulla i un quatre de sis. Els tres castells varen servir per fer debutar als troncs molta de la gent jove que ha entrat enguany i que constitueix el futur de la colla. Acabaren amb un altre pilar de quatre organitzat i muntat també pels castellers més joves.
Enhorabona als components de la colla castellera Al·lots de Llevant. Ara toca descansar i recuperar forces per encarar un 2023 amb optimisme i il·lusió després del bon final de temporada que han duit a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.