Concert benèfic TRIBUT A FRANK SINATRA

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Concert a benefici de l’Associació de pares d’infants amb càncer de Balears
L’Ajuntament de Sant Llorenç col·labora amb l’Associació de pares d’infants amb càncer de Balears (ASPANOB), i per això s’ha organitzat un concert benèfic a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor per recaptar fons per a l’Associació:Dissabte, 19 de novembre, 19.30 h
Concert benèfic
TRIBUT A FRANK SINATRA
Associació de pares d’infants
amb càncer de Balears (ASPANOB)
Donatiu: 15 €

 

 

 

La totalitat dels ingressos serà per a ASPANOB. Si hi voleu col·laborar, podeu comprar la vostra entrada a www.samaniga.es. Vos agrairem que en faceu la màxima difusió.

ASPANOB, l’associació de pares d’infants amb càncer de Balears, i l’Ajuntament de Sant Llorenç han organitzat un concert tribut a Frank Sinatra que serà benèfic per recaptar fons. Serà a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor i comptarà amb els músics Pere Dalmau (al piano), Steve Bergendy (contrabaix), Jaume Ginard (a la bateria) i el cantant Lluci Villalonga. Tots els músics hi actuen desinteressadament, als quals agraïm la seva col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.