Concert benèfic TRIBUT A FRANK SINATRA

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Concert a benefici de l’Associació de pares d’infants amb càncer de Balears
L’Ajuntament de Sant Llorenç col·labora amb l’Associació de pares d’infants amb càncer de Balears (ASPANOB), i per això s’ha organitzat un concert benèfic a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor per recaptar fons per a l’Associació:Dissabte, 19 de novembre, 19.30 h
Concert benèfic
TRIBUT A FRANK SINATRA
Associació de pares d’infants
amb càncer de Balears (ASPANOB)
Donatiu: 15 €

 

 

 

La totalitat dels ingressos serà per a ASPANOB. Si hi voleu col·laborar, podeu comprar la vostra entrada a www.samaniga.es. Vos agrairem que en faceu la màxima difusió.

ASPANOB, l’associació de pares d’infants amb càncer de Balears, i l’Ajuntament de Sant Llorenç han organitzat un concert tribut a Frank Sinatra que serà benèfic per recaptar fons. Serà a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor i comptarà amb els músics Pere Dalmau (al piano), Steve Bergendy (contrabaix), Jaume Ginard (a la bateria) i el cantant Lluci Villalonga. Tots els músics hi actuen desinteressadament, als quals agraïm la seva col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.