Celebrada l’excursió a les Coves de Génova de l’Associació de Veïnats de sa Coma

El passat dissabte dia 12 de novembre l’Associació de Veïnats de sa Coma, organitzà una interessant excursió i ruta cultural que va incloure la Visita al Castell de Sant Carles i a las coves de Génova.
La convocatoria per aquesta nova excursió va ser un èxit 80 socis es decidiren a participar-hi, i sortiren en dos autocars des de sa Coma a les 8.45h. Durant dues hores gaudiren d’una visita guiada al Castell de Sant Carles, museu militar, i continuaren visitant les coves de Génova.
El dinar va ser el restaurant Es Recó de Génova, i temps lliure fins a les 17:00h en que tornaren cap a sa Coma. El bons temps va acompanyar l’excursió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.