L’Escola Municipal de Música de Capdepera celebrarà la festivitat de Santa Cecília amb Interludis Musicals

Després d’aquests anys de pandèmia, l’Escola Municipal de Música de Capdepera recupera el cicle d’Interludis Musicals. Es tracta de concerts de curta durada on l’alumnat del centre visita diferents indrets del municipi per acostar-hi la música.
En aquesta ocasió l’alumnat d’ensenyaments elementals de 4rt no reglat i 3r reglat visitarà el centre de dia de Cala Rajada. Aquest primer concert tendrà lloc el dimarts 22 de novembre a les 16:15 aprofitant la festivitat de Santa Cecília.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.