Concert de Santa Cecília a s’Agrícola de Manacor

El proper diumenge dia 20 de novembre a les 19 hores a l’Associació Cultural S’Agrícola tendrà lloc un concert de música clàssica per commemorar la festivitat de Santa Cecília.
En aquesta ocasió actuarà el duet format per Xisco Aguiló, contrabaix i Pere Fiol, guitarra.
Tocaran obres de Franz Schubert, Reynaldo Hahn, Maurice Ravel, Sergei Rachmaninoff,
Richard Strauss I Astor Piazzolla.
XISCO AGUILÓ
Va estudiar contrabaix i violone al Reial Conservatori de La Haia i es va graduar en ambdues especialitats.
Fou integrant de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, membre de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i col·laborador habitual de la Orquesta Ciudad de Granada.
Especialitzar en música antiga desenvolupa una tasca concertística incessant amb molts de grups amb els quals ha ofert concerts al Japó, Nova York, Singapur, Hong Kong i participa habitualment en els festivals europeus més prestigiosos.
Actualment és professor de contrabaix al conservatori superior de les Illes Balears.
PERE FIOL
Va estudiar la carrera de guitarra clàssica al Conservatori de Palma i acabà els estudis conduents al grau superior al Conservatori Superior de Madrid.
Ha format part d’un bon nombre d’agrupacions de cambra, i actualment també forma duo amb el flautista Enrique Sánchez, amb qui manté diversos programes.
Les inquietuds musicals de Pere Fiol, més enllà de la interpretació, inclouen el Taller d’Instruments, que comparteix amb Francesc Forteza, on es dediquen a la construcció, restauració i manteniment d’instruments de corda. Així mateix, ha impartit classes de fonaments de lutieria per instruments de corda al Conservatori Superior de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.