L’aturada mundialista

No tot és mundial, els equips tenen jugadors no mundialistes, la segona no atura i llavors hi ha inoportunes lesions com la de Gaya que ha de tornar deixant el seu lloc al jove Balde (sub 21) .

Aixi han arribat a l’aturada mundialista:

ATLÉTICO:

Fora d’Europa, malament a sa lliga ,ara aposten a la copa. 28 de novembre un partit amistós amb el Rayo i  després amb enfrontament amb la Ponferradina.

BARÇA:

Dues cares: líders a la lliga i eliminats de champions. Vacances fins dia 5 de desembre que comencen els entrenaments, molts de jugadors de la plantilla son mundialistes i s’aniran incorporant així com quedin eliminats. Se fa feina per fer qualque amistós abans que comenci la lliga.

R.Madrid.

No son líders però ja tenen un títol (supercopa d’Europa), endavant a la champions ,competirà amb el Liverpool a octaus.

Pintus ha disenyat una espècie de pretemporada. Els que no van a Qatar faran una cosa i els mundialistes que s’ aniran incorporant així com quedin eliminats una altra. L’u de desembre comencen els entrenaments i els que disputin la cita de Qatar tendran 10 dies de vacances.

Mallorca:

Sumen més com a visitants que com a locals. A 8 punts del descens, la veritat no es pot demanar res pus. Baba es lesiona i no podrà jugar el mundial

Després de guanyar el trofeu de l’agricultura, vacances fins el 29 de novembre. Partit  amistós amb el Constància i es fa feina per fer-ne dos mes a fora amb equips de primera.

Breus:

La gimnasta mallorquina Cintia Rodrigez es retira.

D.Quesada campió del món de taekwondo.

Nadal eliminat del masters.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.