Fotos del 20è aniversari de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor

El 22 de novembre de 2002 es va inaugurar el local de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor, amb Antoni Oliver com a batle de Son Servera i Francesc Antich com a president del Govern de les Illes Balears.
El divendres 25 de novembre, els socis i president de la junta directiva, Bernardino de Arriba, celebraren el 20è aniversari del club.
Per part de l’Ajuntament de Son Servera hi assistiren els regidors José Luis Ruiz i Sergio Valbuena del PSOE; Marga Bonet i Pep Servera del Grup Independents; i del grup de l’oposició ON Son Servera, Bernat Grimalt i Antoni Canoves. El regidor del PSOE José Luis Ruiz,va ser l’encarregat, en absència de la regidora de la Gent Gran i la batlessa de Son Servera, de felicitar als socis i president per el XX aniversari del club.
El que si hi va ser present a la celebració va ser el president de les Associacions de la Tercera Edat de la Part Forana, Joan Bibiloni, que va felicitar als socis i els va desitjar molta salut i molts d’anys per a poder gaudir de la merescuda jubilació.
El president Bernardino de Arriba va agrair als socis i autoritats la seva assistència a la celebració del 20 aniversari. Després d’un bon berenar per tancar la celebració, hi va haver l’actuació musical, de la cantant i sòcia Marga Gordiola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.