Concert de Nadal de l’Orquestra 440 a Son Macià i 2on premi al Concurs de Nadales de Porto Cristo

El passat dia 9 de desembre l’orquestra d’Aula Musical 440 de Manacor i Cala Millor va actuar al mercadet organitzat per la Comissió de Festes de Son Macià.Com que el temps no va acompanyar per tocar a la plaça, finalment varen tocar dins l’església. I en acabar, hi va haver una xocolatada per a tothom del Casal de la Pau s’Altra Senalla.

L’orquestra va tocar Adeste Fideles, Hallelujah, Deck the Halls, Passeu unes bones festes, Jingle Bells, Feliz Navidad, Ha Arribat Nadal, Last Christmas i El 25 de desembre. Varen participar uns 40 músics, entre els que hi havia violins, saxòfons, clarinets, flautes travesseres i bateries. A més, un bon grapat de nous de violinistes d’aproximadament 5 anys varen fer la seva primera actuació davant públic.

El dia següent, el cor de 440 va actuar al Concurs de Nadales de Porto Cristo, on participaren uns 50 cantaires amb Rosa Carbonell al piano, Pere Ginart a la bateria, Jaume Galmés al clarinet i Núria Riera al violí i direcció. Cantaren la nadala Mallorca està nevat, una adaptació de This Christmas Day (Trans-Siberian Orchestra) amb la lletra inèdita, feta pels mateixos alumnes de 440 abans de la pandèmia del COVID-19. Aconseguiren el segon premi.

El proper divendres dia 16 a les 19.30h l’orquestra de 440 tocarà al Firó de Nadal de Son Carrió per segon any consecutiu.

Des de la direcció de l’Escola de Música 440 volen, agraïr la gran implicació de totes les famílies dels seus alumnes per acompanyar-los, ja que gràcies a la seva implicació es possible participar d’aquests actes, ja que permet que tots aquests actes nadalencs es puguin dur a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.