Fotos del tradicional Dinar de Nadal 2022 de l’Associació de Veïns de Sa Coma

El passat dissabte dia 10 de desembre l’Associació de Veïns de Sa Coma presidida per, Antoni Barragan, va celebrar l’assemblea anual, eleccions i el tradicional dinar de Nadal pels socis al restaurant Sa Gruta Nova.A l’assemblea es va donar compta del balanç dels exercicis del 2020, 2021, i l’actual 2022, ja que degut a la crisi ocasionada pel Covid, els dos darrers anys no hi va haver els tradicionals dinars de Nadal pels socis. Tots els balanços van ser aprovats per unanimitat, a més, es va informar de les peticions i instàncies que han presentat al llarg d’aquests anys a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Seguidament es va procedir a les eleccions de la nova junta directiva, i continua al front de l’associació com a president Antoni Barragan; vice-presidenta Toñi Ferragut; tressorer Jordi Valentinou; secretari Jesús Alonso; vocals: Ana Atienza, David Formby, Miguel Angel Noguera, i Genaro Yera Gutierrez, aquests dos darrers formaran part per primera vegada de la junta directiva. Abans de tancar la sessió el president va donar les gràcies a Pedro Peréz, Inma Theodore, i Francisco Dominguez, que causaren baixa de la junta desprès d’anys de formar part de la directiva.

Al dinar, hi assistiren uns 180 socis. A l’entrada el president i la junta directiva donaven la benvinguda als socis i els feien entrega d’un calendari i la tradicional nadala. El dinar estaven convidats el batle i tots els membres de la corporació municipal de Sant Llorenç des Cardassar, però només hi van assistir el regidor Delegat de sa Coma, Nicolau Bordal i la regidora de Festes de sa Coma, Emília Díaz-Asensio.

Tot i que s’acosten les eleccions municipals, cap regidor i regidora dels diferents partits polítics assistiren al dinar, el batle excusa la seva assistència.

Un any més, l’actuació musical va anar a càrrec del grup Ácaros del Son, que animaren la festa on els socis i sòcies ballaren de valent.
Arribat l’hora de la tradicional rifa, es van rifar nombrosos obsequis amb els carnets de socis, i un petit lot amb tiquets de pagament. Després de la rifa va tancar la festa el Pare Noel, que va repartir caramels i llepolies als nins, i a més de dos adults i adultes que també es posaren a la cola.

Enhorabona a tots els socis i sòcies, i als components de la junta directiva els desitjam que pugin continuar fent feina i lluitar per millorar les condicions dels veïns de la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.