Dinar a Binicomprat i bona mostra de Plats Nadalencs de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

El passat dijous dia 15 de desembre, vit-i-vuit socis de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, assistiren al tradicional dinar de Nadal que enguany, ha tornat organitzar la Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca, al restaurant de Binicomprat, aprofitant també el viatge per visitar una bodega.
El dissabte dia 17, al local de l’associació (després de dos anys sense celebració per la pandèmia) es va tornar celebrar la tradicional “Mostra i Degustació de Plats Nadalencs” que va ser tot un èxit, amb 77 participants.
A més, hi hagué també sorteigs de cistelles i la celebració del 20è aniversari de la constitució de l’Associació. Un motiu més, pel qual des de l’Ajuntament van voler obsequiar a la Gent Gran de Sa Coma amb un petit regal, que varen entregar el batle Pep Jaume i i la regidora de la Zona Costanera Emilià Díaz-Asensió, que no es van volen perdre aquesta festa. Enhorabona per la bona organització i pels plats presentats. Tot un èxit.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.