ZONA INUNDABLE

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)

Divendres, 30 de desembre, a les 20 h
ZONA INUNDABLE
Teatre Nacional de Catalunya i Teatre Principal de Palma
Autoria: Marta Barceló
Direcció: Marta Gil Polo
Entrada: 12 €

 

 

 

 

 

 

 

Un mosaic de solidaritat, ecologia i memòria basat en fets reals.
Sant Llis, octubre del 2018. Després de quatre hores de pluja intensa, un torrent es desborda, inunda un petit poble de Mallorca i causa onze morts, diversos ferits i molts danys materials.

Ben aviat es desencadena una onada de reaccions: una explosió de solidaritat sense precedents i una cobertura mediàtica que cada vegada planteja més dubtes. Es podria haver evitat la tragèdia? Varen funcionar els protocols d’emergència? Per què es continua edificant als llindars dels torrents?
Els personatges d’aquest document històric ficcionat es troben en el desemparament d’un món contemporani que no sap què fer amb el seu passat, la seva cultura i la seva història. Zona inundable és el títol, és l’avís que ningú no
va saber escoltar.

Quan els arxius dels Jutjats de Pau de Sant Llorenç des Cardassar varen quedar completament inundats, es va esborrar la història de milers de persones. Com varen fer els nazis amb els jueus, sense deixar cap rastre de la seva existència.
La imatge principal d’aquest espectacle parteix de la memòria, en mans d’uns arxivers voluntaris que ens ajuden a explicar aquesta història, recuperar una part de la nostra identitat i sentir de nou les veus del passat.

En acabar la funció, col·loqui amb la companyia.

Venda d’entrades: https://ticketib.com/events/zona-inundable

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.