Alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor cantaren la Sibil·la a les Matines a Cala Millor i Son Servera

Un any més alumnes de 440 Aula Musical, cantaren la Sibil·la a les matines de Son Servera i Cala Millor, celebrades el dissabte 24 de desembre de 2022.
A Cala Millor el cant de la Sibil·la va anar a càrrec de Clàudia Moll Sirer, i el sermó de la Calenda tant a Son Servera com a Cala Millor va anar càrrec de Miquel Nebot Vallori.
A Cala Millor Mossèn Joan Servera, va celebrar les Matines assistit per les escolanetes de sa Coma, ja que a sa Coma no es celebren Matines. Mossèn Joan, va felicitar molt efusivament al sermoner Miquel Nebot, i a la Sibil·la, Clàudia Moll Sirer, i va agrair a Rosa Carbonell, directora de 440 Aula Musical per la preparació que fa cada any dels alumnes que participen de les Matines.
També va fer extensiu el seu agraïment a totes les persones que al llarg de l’any ajuden a la parròquia de Cala Millor, des de l’escola major a l’organista de la parròquia.
A Son Servera va cantar la Sibil·la, Llúcia Cela Nebot, acompanyada per Rosa Carbonell, i professores de l’escola de música.


Fotos Sibil·la Son Servera Llúcia Cela Nebot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.