Alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor cantaren la Sibil·la a les Matines a Cala Millor i Son Servera

Un any més alumnes de 440 Aula Musical, cantaren la Sibil·la a les matines de Son Servera i Cala Millor, celebrades el dissabte 24 de desembre de 2022.
A Cala Millor el cant de la Sibil·la va anar a càrrec de Clàudia Moll Sirer, i el sermó de la Calenda tant a Son Servera com a Cala Millor va anar càrrec de Miquel Nebot Vallori.
A Cala Millor Mossèn Joan Servera, va celebrar les Matines assistit per les escolanetes de sa Coma, ja que a sa Coma no es celebren Matines. Mossèn Joan, va felicitar molt efusivament al sermoner Miquel Nebot, i a la Sibil·la, Clàudia Moll Sirer, i va agrair a Rosa Carbonell, directora de 440 Aula Musical per la preparació que fa cada any dels alumnes que participen de les Matines.
També va fer extensiu el seu agraïment a totes les persones que al llarg de l’any ajuden a la parròquia de Cala Millor, des de l’escola major a l’organista de la parròquia.
A Son Servera va cantar la Sibil·la, Llúcia Cela Nebot, acompanyada per Rosa Carbonell, i professores de l’escola de música.


Fotos Sibil·la Son Servera Llúcia Cela Nebot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.