La Banda de Música de Sant Llorenç i Roger Berenguer feren arribar la màgia de Nadal a Son Carrió

El dissabte, 17 de desembre la Banda de Música de Sant Llorenç juntament amb el seu director, Miquel Àngel Llull, feren arribar la màgia de Nadal a l’església de Son Carrió, el nombrós públic assistent al concert va poder gaudir de les tradicionals nadales de sempre, però amb un so personalitzat i original que va aportar la gran veu del tenor Roger Berenguer. Va ser un molt bon i magnífic concert de Nadal.
Enhorabona al director, Miquel Àngel Llull, el tenor Roger Berenguer que com sempre amb la seva marevellosa veu va fer una gran actuació, no ens podem oblidar de tots els músics de la banda que un any més feren un magnífic concert de Nadal que el públic carrioner va agrair.
Fotos: Catalina Rafela

flashmul

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.