Concert de Reis a s’Agrícola de Manacor a càrrec de Marina Moyà i Eduardo Bernabeu

El proper divendres dia 6 de gener a les 19 hores tendrà lloc el concert de música clàssica que com cada any celebra l’Associació Cultural s’Agrícola per la festivitat dels Reis.
En aquesta edició comptarem amb el Duo Alla Breve format per la saxofonista Marina Moyà i el clarinetista Eduardo Bernabeu.

Marina Moyà
és una saxofonista, compositora i musicoterapeuta nascuda a Capdepera al 1987. Ha estudiat al Conservatori Professional de Palma de Mallorca, al Centre Superior de Música del País Basc “Musikene” de San Sebastià, al Conservatori de Lió i a l’Escola Superior de Música i Dansa de Colònia.
Des de 2015 col·labora amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears “Ciutat de Palma”. Ha actuat també amb la Baltic Youth Philarmonic amb el mestre Kurt Masur i ha col·laborat amb la Jove Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Com a solista ha actuat amb diverses orquestres simfòniques i bandes de música.

Al 2019 enregistra el seu primer cd de swing en català amb el grup mallorquí “Tots aquests dois”. Ha treballat amb la Banda Municipal de Música de Santander. Actualment treballa a les escoles de música de Artà, Capdepera i Son Servera.

Eduardo Bernabeu és natural de Cocentaina i va realitzar els estudis al Conservatori Superior de música i dansa Òscar Esplà d’Alacant amb matrícula d’honor i premi extraordinari final de carrera.
Ha rebut la menció d’honor de la societat de concerts d’Alacant, ha estat finalista del concurs internacional de Dos Hermanas (Sevilla) i semifinalista al concurs internacional Jean Français de Paris.
Des de 1996 és clarinet solista de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.
Actualment és director titular de la Banda de Música de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.