Fotos del fogueró i primera sortida dels Dimonis de sa Coma

El dilluns dia 16 de gener, els dimonis de sa Coma feren la primera sortida visitant l’escoleta Na Pol, la Delegació, i el CEIP Punta de n’Amer.
A les 11 hi va haver el fogueró per l’alumnat de l’escola Punta de n’amer, i a partir de l es 19h la concertació dels dimonis i primera sortida des del Centre Jove de sa Coma, a les 19.30h, on feren el primer balls, seguidament encengueren el fogueró de l’AMIPA de l’escola, per continuar l’encesa de foguerons de la zona costanera, acompanyats dels xeremiers Pau Simó, i Mateu Mestre.
Quan es van fundar l’Associació Amics dels Dimonis de sa Coma i costa, hi va haver dues al·lotes que també ballaren, si bé mai es mostraren amb la cara destapada. Avui m’han autoritzat a donar el nom d’una d’elles, i és na Miquela Llodrà, mare de l’actual dimoni gros de sa Coma. Enguany, una al·lota Marga Gayā es va vestir de dimònia i va ballar per primera vegada ja que es va anar alternant amb el seu company Pau Simó. En Jaume Nicolau Llodrà, és el dimoni “gros de sa Coma” i va ballar durant tot el recorregut.
Pel que respecta a la figura de Sant Antoni, des de que es va fundar l’Associació dels Dimonis de sa Coma i Costa, sempre la representada David Formby, un angles veí i resident de sa Coma des de fa molts d’anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.