Fotos del fogueró i primera sortida dels Dimonis de sa Coma

El dilluns dia 16 de gener, els dimonis de sa Coma feren la primera sortida visitant l’escoleta Na Pol, la Delegació, i el CEIP Punta de n’Amer.
A les 11 hi va haver el fogueró per l’alumnat de l’escola Punta de n’amer, i a partir de l es 19h la concertació dels dimonis i primera sortida des del Centre Jove de sa Coma, a les 19.30h, on feren el primer balls, seguidament encengueren el fogueró de l’AMIPA de l’escola, per continuar l’encesa de foguerons de la zona costanera, acompanyats dels xeremiers Pau Simó, i Mateu Mestre.
Quan es van fundar l’Associació Amics dels Dimonis de sa Coma i costa, hi va haver dues al·lotes que també ballaren, si bé mai es mostraren amb la cara destapada. Avui m’han autoritzat a donar el nom d’una d’elles, i és na Miquela Llodrà, mare de l’actual dimoni gros de sa Coma. Enguany, una al·lota Marga Gayā es va vestir de dimònia i va ballar per primera vegada ja que es va anar alternant amb el seu company Pau Simó. En Jaume Nicolau Llodrà, és el dimoni “gros de sa Coma” i va ballar durant tot el recorregut.
Pel que respecta a la figura de Sant Antoni, des de que es va fundar l’Associació dels Dimonis de sa Coma i Costa, sempre la representada David Formby, un angles veí i resident de sa Coma des de fa molts d’anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.