La Tercera Edat de Cala Millor rebé la visita del Dimoni gros de Son Servera

El dissabte dia 21 de gener, estava previst encendre el fogueró de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor, que presideix Bernardino de Arriba, per fer la tradicional torrada de Sant Antoni, malauradament degut a la pluja no es va poder encendre el fogueró, però no va ser problema per als socis ja que gaudiren d’un bon sopar.El que no va faltar va ser la tradicional visita del Dimoni de Son Servera, que va arribà acompanyat de la batlessa, Natàlia Troya, i altres regidors.
El dimoni gros es va marcar uns bons balls que animaren a tots els socis i sòcies presents al sopar i a la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.