Fotos de la VII Dimoniada de sa Coma, torrada i mercadet de Dimonis

El diumenge 22 de gener de 2023, es va celebrar la VII edició de la Dimoniada de sa Coma, amb èxit de participació de colles i públic.Hi participaren les dotze colles següents: Colla Jove dels Amics de Sant Antoni; Amics de Sant Antoni; Dimonis de Cales de Mallorca; les Caretes de Jaume Blai i la colla de dimonis i dimonies d’en Picarol; Dimonis de s’Illot; Dimonis de ses Beneïdes de Muro; Dimonis Carbonissos de Lloseta; Dimonis Foracoa; Dimonis de Son Carrió; Dimonis Convent de Petra; Dimonis de Son Macià; i els amfitrions els Dimonis de sa Coma.
Les colles participants sortiren a les 18:30h del Centre Jove de sa Coma, precedides per la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, i es dirigiren per l’avinguda de les Palmeres a les pistes multiesportives del carrer Mare Selva, just darrera la Delegació de sa Coma. La Policia Local, va acompanyar en tot moment la desfilada.
El president de l’Associació de Dimonis de sa Coma i Costa, Antoni Barragan, va donar la benvinguda a les colles participants i començaren la seva actuació, acompanyats la majoria per la Banda de Música Local. Enguany es van retre tots els rècords de participació, i el públic assistent va premiar amb grans aplaudiments els diferents balls de les colles. El mercadet de Dimonis va estar molt animat.
Acabada l’actuació des de la Delegació de sa Coma, es va convidar a una torrada popular a totes les colles de dimonis participants i a tots els assistents. Protecció Civil també hi va ser present durant la torrada i festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.