Conferència d’Antoni Cànoves sobre «Seguretat vial i mobilitat de present i futur» a S’Agrícola de Manacor

El proper divendres dia 3 de febrer a les 20 hores l’especialista en educació vial Antoni Cànovas oferirà al saló d’actes de l’Associació Cultural s’Agrícola una conferència titulada «Seguretat vial i mobilitat de present i futur». Presentarà el conferenciant Antoni Nadal, exentrenador de Rafel Nadal.

El conferenciant és un vertader expert en seguretat vial i ens oferirà sens dubte una relació de fets que són perillosos quan circulam ja sigui a peu o amb un vehicle. També parlarà dels problemes de mobilitat actuals a la nostra comarca i comentarà com, al seu parer, `s’haurien de tractar en un futur proper.

Antoni Cànovas resideix a Son Servera, encara que no ha perdut les seves arrels manacorines i ha estat durant més de trenta anys professor d’autoescola i director de formació vial, fet que li ha permès ensenyar a conduir a més de tres mil persones de la comarca.

A part d’aquesta tasca professional, no ha defugit assumir responsabilitats de gestió tant en l’àmbit privat com en el públic, així ha estat president de les autoescoles de Balears i regidor en diverses etapes a l’ajuntament de Son Servera on ha desenvolupat múltiples tasques entre elles la regidoria de policia i mobilitat.

Aquests últims anys ha destacat també en la vessant empresarial ja que és propietari, conjuntament amb un fill seu, d’una xarxa de llocs de renovació de carnets de conduir.

El seus coneixements sobre seguretat vial l’han duit a ser un habitual de diversos mitjans de comunicació com cadenes de televisió, emissores de ràdio i també premsa escrita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.