Inauguració a s’Agrícola de Manacor de l’exposició de la pintora llorencina Aina Galmés Roig

El pròxim dissabte dia 4 de febrer a les 19 hores la pintora Aina Galmés Roig ( Sant Llorenç, 1987) inaugurarà a l’Associació Cultural S’Agrícola una exposició titulada «Imaginació».

Aina Galmés va guanyar fa uns anys el certamen de pintura jove que organitza anualment la nostra entitat i ara vista la seva evolució se li ha oferit fer una exposició individual on l’artista exposarà la seva obra més recent.

La pintora ha guanyat ja molts de premis de certàmens de pintura. Sempre li ha entusiasmat pintar ja que des de molt petita sempre que li donaven un paper i un llapis era feliç. Va participar per primera vegada en una exposició col·lectiva en una mostra que va organitzar el seu col·legi.

Aina viu en contacte amb les seves emocions que expressa en un llenç. La seva pintura és naïf i infantilitzada; li agraden els colors alegres i vius i ha pintat en diversos estils com el puntillisme, l’aquarel·la, l’acrílic i l’oli.

Des d’aquest espai els convidam a la inauguració a la qual hi haurà també un petit refrigeri.

L’exposició podrà ser visitada fins el proper 25 d’aquest del mes de febrer

.
Informació: Ana Mascaró, assessora cultural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.