Exposició de Jaume Mercant (1908-1999) a Cala Millor

Amb la presència del regidor de Turisme de Sant Llorenç, Colau Bordal; de la comissària de l’exposició, Esperança Llabrés; del tècnic de Cultura de Capdepera, Pere Cortada; i del director de l’Auditori sa Màniga, Pere Santandreu, s’ha inaugurat a Cala Millor l’exposició Des de la soledat i el silenci. La pintura de Jaume Mercant.
Jaume Mercant és un pintor autodidacte, considerat un dels paisatgistes més originals, interessants i personals de la segona meitat del segle XX a Mallorca. S’hi exposen 42 obres, propietat de col·leccionistes particulars, datades des de la dècada de 1930 fins a la de 1970. Una ocasió excel·lent i única de veure reunida l’obra del pintor.

L’exposició es podrà visitar fins el 25 de març. L’horari és de dimarts a divendres, de 10 a 14 h, i de 17 a 20 h; i els dissabtes de 17 a 20 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.