A Sant Llorenç des Cardassar a les properes Eleccions Municipals del 28 de maig es presentaràn nous partits polítics

Queda poc menys de mig any per a les properes Eleccions Municipals i Autonòmiques, previstes pel 28 de maig, i pel que fa a les Eleccions Municipals al terme de Sant Llorenç des Cardassar, hi haurà nous partits polítics que es presentaran a les eleccions, com és el cas del nou Grup Sa Coma/Cala Milor/S’Illot, que presentà com a candidata a la batlia a Emilia Díaz-Assensió, que a la passada legislatura va anar amb la llista de GISCa.
Pel que fa a Son Carrió, desapareix el GISCa de Mateu Puigrós, i un nou grup de joves i veterans de la política estàn a l’espera que Madrid autoritzi el nom del nou partit de Son Carrió. De moment no han confirmat el nom del candidat a la batlia, si bé segons remors podria ser el carrioner Miquel Font.
Onofre Garcia Prohens, acabarà l’actual legislatura sense grup polític com a regidor no adscrit ocupant tres regidories, ha decidit deixà la politíca i no serà el candidat de X Balears, a la reuió del partit celebrada el passat dilluns dia 6 de febrer, va presentar la seva renuncia.
Pel Partit Popular, l’aspirant a la batlia és Jaume Soler.
Els partits que repetiran cap de llista són el del batle actual del PSOE, Pep Jaume, i Dolors Sánchez, del partit MÉS Esquerra.
Segons remors, es retiren de la política municipal, Mateu Puigrós, Manuela Messeguer, i Maria Galmés, després d’anys d’haver estat al cap davant dels seus respectius partits polítics.

Un pensament a “A Sant Llorenç des Cardassar a les properes Eleccions Municipals del 28 de maig es presentaràn nous partits polítics

  1. Tot quedarà entre família. Un conjunt de gent que pugui cobrar de l’ajuntament i el poble. De rialles. Per cert la part de la costa de Llevant és el nou Magalluf. S’agrairia una mica més de nivell ètic. però bé és lo que tenim: s’agrairia una mica més de nivell. però bé és lo que hi ha: Posar el cul als empresaris hotelers ja coneguts per tots i dir amén mentre agafes es sobre. Vomitiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.