A Sant Llorenç des Cardassar a les properes Eleccions Municipals del 28 de maig es presentaràn nous partits polítics

Queda poc menys de mig any per a les properes Eleccions Municipals i Autonòmiques, previstes pel 28 de maig, i pel que fa a les Eleccions Municipals al terme de Sant Llorenç des Cardassar, hi haurà nous partits polítics que es presentaran a les eleccions, com és el cas del nou Grup Sa Coma/Cala Milor/S’Illot, que presentà com a candidata a la batlia a Emilia Díaz-Assensió, que a la passada legislatura va anar amb la llista de GISCa.
Pel que fa a Son Carrió, desapareix el GISCa de Mateu Puigrós, i un nou grup de joves i veterans de la política estàn a l’espera que Madrid autoritzi el nom del nou partit de Son Carrió. De moment no han confirmat el nom del candidat a la batlia, si bé segons remors podria ser el carrioner Miquel Font.
Onofre Garcia Prohens, acabarà l’actual legislatura sense grup polític com a regidor no adscrit ocupant tres regidories, ha decidit deixà la politíca i no serà el candidat de X Balears, a la reuió del partit celebrada el passat dilluns dia 6 de febrer, va presentar la seva renuncia.
Pel Partit Popular, l’aspirant a la batlia és Jaume Soler.
Els partits que repetiran cap de llista són el del batle actual del PSOE, Pep Jaume, i Dolors Sánchez, del partit MÉS Esquerra.
Segons remors, es retiren de la política municipal, Mateu Puigrós, Manuela Messeguer, i Maria Galmés, després d’anys d’haver estat al cap davant dels seus respectius partits polítics.

Un pensament a “A Sant Llorenç des Cardassar a les properes Eleccions Municipals del 28 de maig es presentaràn nous partits polítics

  1. Tot quedarà entre família. Un conjunt de gent que pugui cobrar de l’ajuntament i el poble. De rialles. Per cert la part de la costa de Llevant és el nou Magalluf. S’agrairia una mica més de nivell ètic. però bé és lo que tenim: s’agrairia una mica més de nivell. però bé és lo que hi ha: Posar el cul als empresaris hotelers ja coneguts per tots i dir amén mentre agafes es sobre. Vomitiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.