Inaugurada una interessant exposició de la llorencina Aina Galmés a s’Agrícola de Manacor

Dissabte passat dia 4 de febrer, Aina Galmés Roig ( Sant Llorenç 1987 ) va inaugurar a l’Associació Cultural S’Agrícola de Manacor una exposició de pintura amb el títol «Imaginació». Com a guanyadora fa uns anys del certamen de Pintura Jove que organitza cada any S’Agrícola, l’entitat li ha ofert fer aquesta exposició.

La presentació l’ha fet la que subscriu per donar pas a la pintora la qual ha agraït als professors que té i ha tengut les tècniques que li han ensenyat. Per acabar el president Llorenç Femenies ha tancat l’acte amb unes belles paraules.

És de destacar la gran quantitat de gent que va voler acompanyar n’Aina en aquesta inauguració. Entre els assistents hi varem poder comptar el batle de Sant Llorenç Josep Jaume, els regidors Emília Díaz, Dolors Sánchez, Sergi Miquel i Antònia Bauzà, la tècnica de cultura Rafela Riera, l’interventor municipal Antoni Crespí, els professors Antònia Tous i Joan Brunet, el critic d’art Antoni Sansó i els historiadors Gori Aloy i Mª Antònia Jaume

Tots els presents gaudiren de l’exposició, del refrigeri i sobre tot de l’art.

Des d’aquest espai no ens queda més que donar l’enhorabona a la pintora Aina Galmés i animar-la a seguir amb el seu art.

Podreu visitar l’exposició fins dia 25 d’aquest mes de febrer.

Ana Mascaró, assessora cultural

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.