Sa Punta de n’Amer, distingida com a “Sendero Azul” per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC)

Sa Punta de n’Amer, el sender ubicat entre les platges de Cala Millor i Sa Coma, ha estat reconegut per tercera vegada consecutiva amb el guardó Sendero Azul que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), a aquells itineraris que compleixen els requisits ambientals, els estàndards de qualitat i estan ubicats entre dues platges distingides amb Bandera Blava.
Durant aquest mes de febrer es lliurarà el distintiu al Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar per part de l’ADEAC. El Sendero Blau de Sa Punta de n’Amer compta amb senyalització en diferents punts del seu recorregut, més concretament, dos panells informatius situats a Cala Millor ia Sa Coma, on s’exposa tota la informació, juntament amb pals direccionals col·locats a l’inici de cadascuna de les platges.

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) és una organització sense ànim de lucre que va ser cofundada el 1982, juntament amb cinc associacions europees més, per formar la Foundation for Environmental Education (FEE). L’ADEAC és la branca espanyola de FEE i és responsable d’implementar a Espanya els programes internacionals Bandera Blava, Ecoescoles, Joves Reporters per al Medi Ambient i Clau Verde. A més, ADEAC disposa d’un programa exclusiu anomenat Senders Blaus, amb el suport de la Fundació Biodiversitat i del Ministeri per a la Transició Ecològica.

L’Objectiu del programa Senderos Azules és el de premiar, a través del guardó Sendero Azul, la recuperació i posada en valor de senders i itineraris de tot el territori nacional, transformats en valuosos recursos per a la interpretació ambiental i el gaudi de la natura. Els Senders Blaus són llocs ideals per a la sensibilització ambiental, entesa aquesta com una eina que contribueix al canvi social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.