Fotos de la Rua i ball de disfresses de sa Coma

Animada Rua i ball de disfresses a sa Coma.
Les obres de la reforma i nova canalització de les aigües brutes que s’estan duguen a terme a l’Avinguda de les Palmeres de sa Coma, no impediren la celebració de la Rua i desfilada des de la Delegació de l’Ajuntament fins a l’escola de sa Coma.
Nombrosos nins i nines van desfiar darrera la Xaranga que amb la seva música acompanyà als nins i pares fins a l’escola de sa Coma.
Al poliesportiu de l’escola es va celebrar el concurs de disfresses i ball que va ser animat per un DJ. El primer premi de comparses va ser per al grup Els Dorados, i el segon premi per Los Elfons, el tercer premiat va ser el grup los Zombis. A més, es va fer una menció especial per la disfressa individual de Super Mario.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.