Fotos de la Rua i ball de disfresses de sa Coma

Animada Rua i ball de disfresses a sa Coma.
Les obres de la reforma i nova canalització de les aigües brutes que s’estan duguen a terme a l’Avinguda de les Palmeres de sa Coma, no impediren la celebració de la Rua i desfilada des de la Delegació de l’Ajuntament fins a l’escola de sa Coma.
Nombrosos nins i nines van desfiar darrera la Xaranga que amb la seva música acompanyà als nins i pares fins a l’escola de sa Coma.
Al poliesportiu de l’escola es va celebrar el concurs de disfresses i ball que va ser animat per un DJ. El primer premi de comparses va ser per al grup Els Dorados, i el segon premi per Los Elfons, el tercer premiat va ser el grup los Zombis. A més, es va fer una menció especial per la disfressa individual de Super Mario.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.