Bones expectatives a la Fira ITB de Berlín de cara al proper estiu a Cala Millor

A la Fira ITB de Berlín 2023 que sa celebrat durant els passats dies, els membres del Consorci de Turisme de Cala Millor Nicolás Bordal i Emilia Díaz-Asensio, així com diversos representants dels hotels de l’esmentat destí, hi van ser presents.
El dimarts 7 de març , des d’Alemanya ens informaren que la zona d’estands de Mallorca i de les Illes Balears en general, i en particular de la zona esmentada del Llevant, ha tingut molta afluència de públic després de tres anys d’absència, i el millor de tot, amb bones expectatives de cara a l’inici d’aquest proper estiu, i una mica més de lentitud als mesos de juliol i agost, principalment perquè les reserves en aquests mesos es produeixen a l’últim moment.
Així, assenyalen que s’espera una ocupació semblant a l’any 2019. A les imatges podem veure els regidors de la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar Nicolás i Emilia, representants hotelers, així com les presidents del Govern i del Consell de Mallorca, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.