Bones expectatives a la Fira ITB de Berlín de cara al proper estiu a Cala Millor

A la Fira ITB de Berlín 2023 que sa celebrat durant els passats dies, els membres del Consorci de Turisme de Cala Millor Nicolás Bordal i Emilia Díaz-Asensio, així com diversos representants dels hotels de l’esmentat destí, hi van ser presents.
El dimarts 7 de març , des d’Alemanya ens informaren que la zona d’estands de Mallorca i de les Illes Balears en general, i en particular de la zona esmentada del Llevant, ha tingut molta afluència de públic després de tres anys d’absència, i el millor de tot, amb bones expectatives de cara a l’inici d’aquest proper estiu, i una mica més de lentitud als mesos de juliol i agost, principalment perquè les reserves en aquests mesos es produeixen a l’últim moment.
Així, assenyalen que s’espera una ocupació semblant a l’any 2019. A les imatges podem veure els regidors de la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar Nicolás i Emilia, representants hotelers, així com les presidents del Govern i del Consell de Mallorca, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.