8-M a l’escola Mestre Guillem Galmés

Dins el marc de les activitats del 8M l’alumnat de 5è de primària ha realitzat una tasca consistent a reanomenar de manera temporal 10 carrers del poble per 10 persones que per una raó a altra impulsen o han impulsat iniciatives dins l’àmbit local.

Dins aquesta tasca d’investigació han parlat d’igualtat i de feminisme entre altres coses i han pogut comparar aquests conceptes com es veien temps enrere i com es perceben avui en dia.

L’activitat acaba amb la producció de 10 plaques de carrer que estan exposades a l’itinerari enllaçat. Cada placa conté un codi qr que si l’escanejau podreu escolatau un petit audio elaborat per l’alumnat que explica la persona exposada.

Demà dijous, del les 9.30h a les 11.00h l’alumnat de 5è circularà per l’itinerari. Si teniu curiositat per saber qui són aquestes 10 persones, veniu i escoltau-los

3 pensaments a “8-M a l’escola Mestre Guillem Galmés

  1. Bona feina. Fan falta actuacions aiixí perquè és visibilitzi aquesta manca de reconeixement a les dones. No només passa a Sant Llorenç, sinó que la situació es repeteix arreu. Obviant les figures religioses (santes i mares de déu), a les viles de Mallorca no hi ha ni un 1% dels carrers amb nom de dona, i en bona part dels casos, no n’hi ha cap.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.