8-M a l’escola Mestre Guillem Galmés

Dins el marc de les activitats del 8M l’alumnat de 5è de primària ha realitzat una tasca consistent a reanomenar de manera temporal 10 carrers del poble per 10 persones que per una raó a altra impulsen o han impulsat iniciatives dins l’àmbit local.

Dins aquesta tasca d’investigació han parlat d’igualtat i de feminisme entre altres coses i han pogut comparar aquests conceptes com es veien temps enrere i com es perceben avui en dia.

L’activitat acaba amb la producció de 10 plaques de carrer que estan exposades a l’itinerari enllaçat. Cada placa conté un codi qr que si l’escanejau podreu escolatau un petit audio elaborat per l’alumnat que explica la persona exposada.

Demà dijous, del les 9.30h a les 11.00h l’alumnat de 5è circularà per l’itinerari. Si teniu curiositat per saber qui són aquestes 10 persones, veniu i escoltau-los

3 pensaments a “8-M a l’escola Mestre Guillem Galmés

  1. Bona feina. Fan falta actuacions aiixí perquè és visibilitzi aquesta manca de reconeixement a les dones. No només passa a Sant Llorenç, sinó que la situació es repeteix arreu. Obviant les figures religioses (santes i mares de déu), a les viles de Mallorca no hi ha ni un 1% dels carrers amb nom de dona, i en bona part dels casos, no n’hi ha cap.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.