Un enorme pi arrencat de quall pel fort vent a sa Coma segueix sense ser retirat

El fort vent de la setmana passada va provocar la caiguda d’un enorme pi a zona verda del carrer Murtons, on hi ha el pas de vianants amb sortida al carrer Dàlies.
A més, el vent arrenca de quall un arbre de la zona verda pública de davant de l’església de sa Coma, que segueix sense ser retirat.Pel que fa al carrer Heura (carrer que dóna a la plaça de l’església), els arbres porten dos anys sense podar, sent un perill per als vianants ja que l’estiu passat van caure unes quantes branques a causa de l’abandó en què es troben i feren malbé els cotxes aparcats.
Esperem que l’ajuntament faci la seva feina i enviï a qui correspongui a retirar el pi perquè pugui tornar a ser utilitzat el pas obstruït. A més de l’arbre de la zona verda de la plaça de l’església també fer podar els arbres del carrer Heura que són un perill per als vianants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.