Concert del grup Altamar a s’Agrícola

El proper diumenge dia 19 de març a les 19 hores al saló d’actes de S’Agrícola el grup ALTAMAR oferirà un interessant concert.
Formen el grup Altamar Marta Ambròs, clavecí; Guillem Femenias, guitarra renaixentista, viola de mà i cítola i Abigail Sardón, soprano.
Altamar és una formació musical dedicada especialment a la interpretació de música dels segles XVI i XVII, que no es limita a la posada en escena d’un determinat repertori a la manera convencional del concert, sinó que inclou, en molts de casos, altres expressions artístiques com el teatre, la dansa i la imatge. Fundada per Guillem Femenias l’any 2018, aquesta formació ha participat a diferents festivals de Música Antiga, i amb diferents pro-grames de concert, entre els quals cal destacar el dedicat a “Danses del Renaixement i del Barroc”, amb la participació de Jaume Compte i dels ballarins Beatriz Lora i José Cabrera. Els músics i artistes d’Altamar no formen part d’una plantilla fixa i definitiva, sinó que es conformen a partir de les necessitats del programa. Per aquest projecte – i com en tots els altres – la qualitat i professionalitat i experiència dels seus components és una condició sine qua non.
Presentam aquí un recull d’obres musicals que pertanyen a diferents èpoques de la història de la música a Espanya, des del segle XIII al XVIII. Totes les peces instrumentals són dan-ses, i entre les peces cantades tenim Cantigues, Nadales i diferents polifonies medievals, renaixentistes i barroques. Els diferents estils i modes musicals als regnes de l’Europa an-terior a l’Antic Règim, no foren alienes als regnes d’Espanya, amb les seves pròpies carac-terístiques i peculiaritats; i amb aquest programa podrem gaudir d’una música meravellosa i evocadora, que farà volar la nostra imaginació a un altre temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.