Conferència de María Duran “La vulnerabilitat econòmica de les dones” al Teatre La Fornal de Manacor

Propera conferència del Dilluns de l’Obra, al Teatre La Fornal de Manacor.L’Obra Cultural Balear de Manacor dedica les conferències dels Dilluns de l’Obra del mes de març al món de la dona.
La conferència de Maria Duran es referirà, com el títol indica, a la situació que pateixen les dones en l’aspecte econòmic com a conseqüència de la desigualtat de gènere, i tindrà lloc al Teatre La Fornal, el proper dilluns, 27 de març, a les 20.00 hores.
La conferència de Maria Duran es referirà, com el títol indica, a la situació que pateixen les dones en l’aspecte econòmic com a conseqüència de la desigualtat de gènere.
Maria Duran Febrer, del 2019, és directora de l’Institut Balear de la Dona. També és vicepresidenta de l’Associació de Dones Juristes Themis, que va presidir del 1998 fins al 2002. Del 2007 al 2011 va ser directora general de Responsabilitat Social del Govern de les Illes Balears. Va prendre part a la redacció de la primera Proposició de Llei Integral contra la violència de gènere presentada a l’Estat espanyol, la primerenca de l’any 2000, i aprovada el 2004.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.