El bon temps va acompanyar la tradicional excursió a Lluc de l’Associació de Veïnats de sa Coma

El bon temps va acompanyar la tradicional excursió a Lluc que va organitzar el dissabte dia 25 de març, l’Associació de Veïnats de sa Coma. Fins a dos dies abans la junta directiva de l’associació, no va saber amb certesa si es podria fer l’excursió, ja que a causa d’un fort temporal de vent que va afectar la carretera d’accés a Lluc, va estar tancada al trànsit durant més d’una setmana.
A les 9 del matí va sortir de sa Coma un autocar amb 54 socis i sòcies, i a Manacor en recolliren dos més. El més valents i valentes feren la pujada a peu des de la segona aturada que fa el bus, altres des de la benzinera, i amb el bus arribaren fins a Lluc unes 12 sòcies i socis.
El bon temps va acompanyar la jornada i després de passar un agradable matí a Lluc i visitar a la Moreneta, els excursionistes anaren a dinar al restaurant Can Tronca de Sant Joan.
La propera excursió de l’associació està prevista per a l’1 de maig a la Fira de les Flors de Costitx.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.