La claror a l’Espai 36

Divendres, 31 de març, a les 20h tendrà lloc la representació de La claror a càrrec de Noctàmbuls teatre, a l’Espai 36.

La claror parla de tradició, d’estigma, d’empatia, de connexió amb la naturalesa, del poder de la imaginació i de coratge, però sobretot, vol expressar l’amplitud del poder de la narració oral. La claror il·lumina la figura de Rafela Servera Sureda “Calona”, una de les més importants narradores orals del sud d’Europa, desconeguda pel gran públic.
Na Calona era espavilada, de veu hipnòtica, imaginativa i cordial. També era cega. Des de l’antiguitat més remota, els cecs, com Tirèsies o Homer, han tengut el poder xamànic de l’endevinació i la força tribal de ser depositaris del llegat cultural. La ceguesa té per analogia una connexió atàvica amb el que és invisible.
La claror també vol recuperar i reflexionar sobre l’art perdut d’explicar una història amb, només, la força de la paraula.
Jaume Miró plasma aquesta gran història i els encarregats de contar-la són Toti Fuster i Biel Bisquerra.
Vos esperam!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.