La Conselleria d’Educació signa un conveni amb l’Ajuntament de Son Servera

El passat divendres 31 de març, la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Son Servera, Dori Moreno, va signar un conveni de col•laboració amb la Conselleria d’Educació pel qual l’Ajuntament farà una cessió d’espais a l’edifici municipal de les Escoles Velles del municipi perquè des de la Conselleria es duguin a terme activitats de foment i capacitació en noves tecnologies desenvolupades per l’IBSTEAM.
Mitjançant aquesta col·laboració la Conselleria es compromet a posar en marxa un Aula STEAM per dur a terme formacions i tallers sobre les diferents disciplines STEAM (l’experimentació cientificotècnica, el pensament computacional, la programació i la robòtica, el disseny industrial i 3D, la Realitat Virtual i Augmentada, l’edició d’imatge, podcast, reproducció en línia, animació, la creació 360°, etc.) i per treballar les metodologies associades a l’aula del Futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.