Concert de Poemes i Cançons de Miquela Lladó a s’Agrícola de Manacor

MIQUELA LLADÓ juntament amb els músics Jordi Tugores (guitarres) i Gori Matas (acordió) presenten el concert POEMES I CANÇONS.
Un recull de cançons populars, tradicionals i poemes d’autors mallorquins i catalans musicats, així com temes de creació pròpia, que tot plegat configuren imatges plenes d’emocions i sentiments.MIQUELA LLADÓ, cantant i compositora, és una de les veus més representatives de la música tradicional i popular de Mallorca. És la cantant i fundadora del grup Música Nostra amb qui ha enregistrat 11 CDs impulsant la renovació de la música d’arrel i el ball obert al llarg de 41 anys!
El seu treball com a cantautora es pot escoltar en els CDs “Com un Ventall” i “Tècnica Mixta” on també hi ha enregistrats poemes de poetes catalans musicats .
Ha treballat amb Rosa Zaragoza interpretant cançons jueves, cristianes i musulmanes. Amb Maria Lafitte cançons de música antiga i moltes altres col·laboracions com L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears recitant “Pere i el Llop” i “Guia de l’Orquestra” Ha estat guardonada amb els premis: Cerverí de Girona a la millor lletra. Premi Jaume II del Consell de Mallorca, Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears. Premi Santa Anneta de Titoieta Radio. Premi d’honor de Enderock a la trajectòria musical. Premi Francesc de Borja Moll de L’OCB, amb Música Nostra i molts d’altres reconeixements i guardons.
JORDI TUGORES (Palma 1981) ës músic: Guitarrista, llaut, guitarra i guitarra elèctrica. Productor musical, compositor i enginyer de so. Treballa al seu estudi “Alquimia Records”. Paral·lelament participa de diversos projectes i formacions musicals com Highlands Project, Salvador Sobral, Miquela Lladó, Caliu, Maico, Dinamo i d’altres…
GORI MATAS (palma 1988). És un músic i compositor que ha format part de grups de tot tipus de música: Jazz, blues, folk…
Ha treballat en nombroses bandes sonores per a teatre, audiovisuals i sèries de TV. actualment com treballa com a pianista, organista i acordionista, compaginant amb la tasca de professor de Tècnica Alexander. Ha estat guardonat amb el premi Enderrock de la música Balear 2022 al millor disc de jazz per votació popular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.