Salers 2023

Per tercer any consecutiu, i quart des de la recuperació, els Salers hem tornat a sortir a cantar el dia de Pàsqua.
Des d’un principi, l’aposta de tota l’agrupació sempre ha estat recuperar i actualitzar aquesta celebració i és per això, que enguany havíem apostat per fer créixer la festa introduint la ballada i la venta de rollets tal i com es feia antigament.
Com haureu vist l’agrupació ha crescut i n’estam molt contents,  per això animam a tota aquella gent que vulgui formar part d’aquesta curolla es posi en contacte amb noltros i seran molt ben arribats.

Volem agrair a totes les persones que al llarg del darrer, després d’haver-nos vist l’any passat,  ens ha anat dient coses d’allò que recordava i especialment a l’amo en Joan “Mec” per explicar-nos al detall els Salers tal com ell

els recordava cap allà els anys 40. Mil gràcies a la família Pont Planissi (des forn) per donar-nos la recepta dels rollets i la manera d’obrar-los.

No oblidam i tenim molt present que aquesta passa endavant que ha fet la festa ha estat gràcies al suport econòmic i logístic del nostre Ajuntament, gràcies!! També a la parròquia i al rector, pel seu incondicional suport i encoratjament que ens manifesta. Però el nostre principal agraïment és a tot el poble: mil gràcies! per la vostra resposta, participació col·laboració i ànims que ens demostràreu i ens féreu arribar.
Esperem que entre tots poguem reafirmar, consolidar i mantenir aquesta festa.
Molts d’anys a tothom.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.