Santiago Sevillano, nou president de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

El passat dissabte dia 22 d’abril, l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma va celebrar l’Assemblea Ordinària, i eleccions. A l’acte hi va assistir el president de la Federació d’Associacions de la Part Forana, Joan Bibiloni.
A les 19h en segona convocatòria el secretari de l’associació Santiago Sevillano, va procedir a la lectura de l’acte anterior que va ser aprovada per unanimitat, i a la lectura i pla d’ingressos i activitats d’aquest 2023. El president de la Federació, Joan Bibiloni que va explicar el funcionament de la Federació i va respondre a les preguntes i dubtes dels socis.
En el transcurs de l’acte es va guardar un minut de silenci pel soci Guillem Rayo, que va morir el passat any.
Seguidament es va procedir a la dimisió de l’actual junta directiva, i es va procedir a les votacions per l’elecció de la nova junta. Només es va presentar una llista que va ser votada per unanimitat, el president és: Santiago Sevillano, vicep. Gabriel Alcover, secret, Sebastià Sansó, Tressor. Jaume Puigrós, vocals: Joan Riera, Antonio López, Pilar Tora, Francisco Gómez, Francisco García, Maria Bauza, Mª Carmen Aguilar, Francisca Sansó, Gabriel Ruiz, Josefina Alcaida, Emilia Pelegrina, i Francisco Gil.. El nou president va agraïr el treball de Salvador Ginard, que ha presidit el club durant el darrer any i que es retira per motius de salut. I a més, va anunciar que a partir dels 90 anys els socis i sòcies no pagaran la quota anual.

Un pensament a “Santiago Sevillano, nou president de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.