El periodista Pep Lluís Veny deixa la revista Manacor Comarcal

El periodista Pep Lluís Veny, un dels referents de la professió a nivell comarcal de les darreres dècades, sempre al Manacor Comarcal, deixa les tasques informatives per passar a servir al públic darrere la barra d’un bar.
Veny, que ha decidit “fer una passa al costat” i aparcar la revista setmanal, reobrirà a partir del proper dia 4 de maig “el Nou Convent”, la cafeteria que hi ha just davant del vell Ajuntament de Manacor i claustre manacorí. Il·lusionat, ja fa feina al costat de la seva dona na Xisqueta Alzamora (una gran cuinera) per a posar a punt el local i donar-li una nova vida.
“Hi serviran també menjar. Plats del dia i picades. Sempre hi podran trobar qualque cosa bona i a bon preu. Obriran de 7 a 15,30h i fins que hi hagi taulades”, diu en Pep Lluís, que de ben segur ara podrà trobar inclús més notícies sucoses i interessants tan a prop de la Sala.
Que hi hagi molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.