XXV FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES A SANT LLORENÇ

 

El proper cap de setmana, el poble de Sant Llorenç acollirà, un any més, el Festival Internacional de Teresetes. El festival és una de les principals activitats culturals de l’illa i atrau artistes de tot el món. Enguany celebra el seva XXV edició.

 

Durant la setmana, el festival presentarà una gran varietat d´activitats amb artistes nacionals i internacionals per gaudir en família, incloent la funció al poble de Sant Llorenç. Aquesta vegada comptarem amb l’estrena a les Illes Balears de “Les Marionetes de Budapest” a càrrec de la companyia Bence Sarkadi Theatre of Marionettes.

The Budapest Marionettes presenta diferents marionetes en un cicle d’històries curtes acompanyades de música. L’espectacle està en continu desenvolupament des de 2007 i cada any presenta nous elements en una desfilada sempre canviant de personatges únics, habilitats impressionants, rialles, drama i encant; amb un desplegament de marionetes sorprenents i inventives..

La funció es farà divendres, dia 19 de maig, a les 11.30h a la Plaça de l’Església de Sant Llorenç i l’actuació serà oberta a tot el públic.

El proper divendres no us perdeu la XXV edició del Festival Internacional de Teresetes a Sant Llorenç des Cardassar. Vine i gaudeix d´un cap de setmana ple de diversió, cultura i teresetes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.