Celebrada la Taula Rodona de card.cat a l’Auditòrium Sa Màniga

El passat divendres dia 19 de maig, es va celebrar a l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor, la primera taula rodona que organitza card.cat. entre els candidats i candidates que es presenten a les propers Eleccions Municipals previstes per dia 28 de maig.Presentà l’acte el director de la revista, Pau Quina i va moderar les intervencions Magdalena Ordinas.
Van assistir-hi els candidats i candidates a la batlia llorencina :Jaume Soler Pont, del Partit Popular de Sant Llorenç; Dolors Sánchez Márquez, MÉS Esquerra Sant Llorenç; Emilia Díaz-Asensio Muñoz, candidata de Gent per sa Coma – Cala Millor – S’Illot. El PI; Pep Jaume Umbert, candidat PSOE Sant Llorenç; Antònia Bauzá Lliteres, candidata xBalears Sant Llorenç; Miquel Font Rosselló, candidat Unió Independent Carrionera (UICa); va substituir a Francisco Javier Seda Rosselló, candidat de Junts per Sant Llorenç.Unidas Podemos, per malaltia, Alicia Ramírez, n. 2 de la llista.
Totes les intervencions van ser molt correctes, i els candidats i candidates respectaren els temps prevists pels diferents temes que es tractaren de Cala Millor, sa Coma, i s’Illot.
Abans de que els candidats i candidates disposen del temps final per demanar el vot. vaig anunciar: que el mes de juliol de 1999 vaig fer una entrevista que es va publicar a la revista Perlas y Cuevas, el aleshores batle de Sant Llorenç, Mateu Puigrós, amb motiu d’haver inaugurat el 29 de maig l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor,
Vaig titular l’entrevista. “L’Auditòrium Sa Màniga” un tresor per a tota la zona de Cala Millor.
Per aquest motiu demano que el nou ajuntament que sortirà de les pròximes Eleccions Municipals…declari al primer ple l’Any 2024 “Any de l’Auditòrium Sa Màniga” en commemoració de la celebració del seu 25è aniversari.
Tancaren la Taula Rodona els candidats i candidates parlant del seu programa i demanant el vot.

3 pensaments a “Celebrada la Taula Rodona de card.cat a l’Auditòrium Sa Màniga

  1. El PP no m’agrada, però aquest Jaume si m’agrada i amb aquest metre noranta i sa prestancia que té sa veritat és que impressiona. I ja posats que quan votes a polítics, votes a boleo es que té pareix menos dolent. En fi per a una joveneta de 18 que recentment pot votar – el fotut present que tenim i el futur que ens espera, igual de fotut què, per moltes llicenciatures que tenguis no serveix per res- votar el més curro -com quan Pablo Iglesias es va presentar- és una bona opció ja posats a votar sa mateixa xusma no és una mala opció. Al menys tendrem un batle curro.

  2. Segurament hi ha tants de motius per votar una opció o una altra com a persones que voten. Si donam per suposat que tots són igual de poc bons, la meva opció serà Pep Gall, ja que com va dir el mateix ” lo bo de votar un batle com jo és que no l´haureu d’engreixar”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.