El músic i compositor Josep Prohens tanca el “Cicle de Converses amb els nostres compositors”

Dimecres dia 24 de maig de 2023 la Universitat de les Illes Balears, tancà el “Cicle de converses amb els nostres compositors” que es va iniciar el 24 de novembre de 2022 amb el compositor Antoni Parera Fons, convidada Bàrbara Duran.
El proper dimecres 24 de maig tancarà el cicle el director, músic i compositor Josep Prohens, i convida a Joan Roig .
El “Cicle de converses amb els nostres compositors”, han participat a més d’Antoni Parera Fons, Antoni Mairata, Mercè Pons, Miquel Brunet, Joan Valent, i finalment heu fara en Josep Prohens, que convida a Joan Roig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.