Lliurament de l’A D’Or de s’Agrícola al Club Esportiu Manacor

Diumenge passat l’església de Crist Rei va acollir el lliurament de l’A d’Or 2023 que aquest any va ser atorgada al Club Esportiu Manacor amb motiu del centenari de la seva fundació.
L’A d’Or és una distinció que atorga anualment l’Associació Cultural s’Agrícola per premiar persones o entitats arrelades a Manacor que s’hagin donat a conèixer mitjançant les seves activitats més enllà del propi municipi.
El presentador de l’acte va ser el directiu i investigador Antoni Sureda, el qual va donar la paraula en primer lloc a l’historiador Joan Caldentey «Moreta», amb la finalitat que fes una síntesi dels fets més importants que ha viscut el club durant aquests cent anys. En Moreta va parlar des del fundadors fins a les èpoques bones i no tan bones que ha travessat el club, destacant les dues temporades que a mitjans anys vuitanta del segle passat va militar a una Segona B amb equips molt forts, del molt de temps que va jugar a Tercera juntament amb equips valencians i catalans i dels anys de rivalitat amb el Murer a la Preferent mallorquina. També va citar la gran quantitat de jugadors de la pedrera del club que varen arribar a jugar a primera divisió i en aquest punt va destacar per damunt de tots Miquel Àngel Nadal i Albert Riera que varen assolir la internacionalitat.
L’acte va continuar amb l’actuació musical del duet format per Andreu Galmés al baix i Pablo di Salvo al contrabaix que varen delectar el públic assistent amb un conjunt de peces de jazz.
Finalment, el president de s’Agrícola, Llorenç Femenías va fer imposició de l’A d’Or al president del club Pere Mateu i l’acte es va acabar amb els parlaments del mateix Pere Mateu i del batle Miquel Oliver, per tancar Llorenç Femenias amb nom de l’Associació Cultural s’Agrícola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.