Celebrat el Fi de Curs de les activitats de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer

El passat dilluns dia 29 de maig, l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, celebrà el Fi de Curs de les activitats que s’han duit a terme. Començaren la demostració les alumnes de Danses del Món, amb la professora Antònia Sales, continuà la festa amb la demostració de les alumnes de gimnàstica amb la professora Mª Bel Sòcies, i tancaren la demostració les alumnes de ball en línia, també amb la professora Antònia Sales. Cal dir que enguany a més de nombroses dones, han assistit a classes de ball en línia tres homes.
La part musical va anar a càrrec de la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, dirigida per Margalida Barceló, i acompanyada als teclats per la seva filla Margarita Roig. El repertori escollit per la directora va ser: La Columbiana; El Vaivé de les ones; Na Catalina de plaça; La Bella Lola; i per acabar el concert el tradicional “Què molts d’anys”, que cantaren juntament amb el cor tots els socis, i sòcies assistents a la festa de Fi de Curs.
Acabada l’actuació de la coral es va fer entrega d’un ram de flors a les professores per part de la directiva de l’associació, i acabà la festa de Fi de curs de les activitats amb un bon refresc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.